Categorieën
noten

Gaat dat zien! Mahlers Digitale Klaslokaal

Ik schreef diverse arrangementen voor het digitale lespakket Mahlers Digitale Klaslokaal.

Van 8 tot en met 17 mei 2020 organiseert Het Concertgebouw in Amsterdam voor de derde keer het Mahler Festival. Een eerbetoon aan de beroemde componist: Gustav Mahler. Speciaal voor basisscholen lanceert Het Concertgebouw samen met 123ZING het digitale lespakket Mahlers Digitale Klaslokaal.

De lessen voor Mahlers Digitale Klaslokaal zijn gemaakt voor groep 1 t/m 8 en bestaan uit videolessen, liedjes en actieve opdrachten, kant-en-klaar via het digibord toegankelijk. De lessen zijn voorzien van compacte leerkrachtinformatie en direct toepasbaar in de klas.

Nieuwsgierig geworden? Op deze plek vind je meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s