Categorieën
noten

Gaat dat horen! Gallowstreet Royale E.P.

gallowstreet

Deze maand brengt Gallowstreet een nieuwe E.P. uit met daarop 4 live-registraties van de tracks die ze speelden in het Concertgebouw in 2019. Deze show, gemaakt en gespeeld in de zomer van 2019 was ontzettend speciaal omdat er een langgekoesterde droom van hen in vervulling ging; ze mochten het podium delen met een strijkersensemble. En dan niet zomaar een strijkersensemble; nee, een groep strijkers die je muzikaal gezien onze naaste familie zou kunnen noemen. Pynarello, een rebellencollectief dat gesneden is uit flexibel schuimrubber met een drang om een frisse wind in de klassieke muziek te blazen. Het resultaat was een show die zijn weerga niet kende, een publiek in extase en een dosis instrumentaal geweld die het Concertgebouw op zijn grondvesten deed trillen.

Ik mocht een arrangement leveren, dat ook voor de E.P. werd geselecteerd. Luister de fantastische plaat hier: https://orcd.co/jp51vrx.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s