Categorieën
noten

Gaat Dat Zien: Ricciotti’s Tour Andaluz

Ik schreef weer een arrangement voor het Ricciotti Ensemble, dat vanaf vandaag op tournee is.

Het Ricciotti ensemble reisde dit najaar naar het zonnige zuiden van Spanje: Andalusië! Samen met solist mezzosopraan Karin Strobos zetten we onze missie voort tijdens de langverwachte Tour Andaluz. We speelden live symfonische muziek overal en voor iedereen: in asielzoekerscentra, scholen, sociale instellingen, maar ook op straat en vele andere plekken. De rijke historie van Andalusië waarin verschillende religies en culturen elkaar ontmoeten heeft een interessante muziekcultuur voortgebracht die wij graag met zoveel mogelijk mensen wilden delen. In het bijzonder diegenen die normaal gesproken niet in aanraking komen met live symfonische muziek, om hen zo een hart onder de riem te steken en een mooie dag te bezorgen.

Meer informatie en speeldata: https://ricciotti.nl/tournees/tour-andaluz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s