Categorieën
noten

Gaat dat zien! NBE Nieuwjaarsconcert 2023

NBE-NJC2023-smartlap-vierkant2-e1672145303255

De Nieuwjaarsconcerten van het Nederlands Blazers Ensemble zijn inmiddels net zo onlosmakelijk verbonden met nieuwjaarsdag als skischansspringen en de Weense wals. Een verrassend muzikaal feestje, met onverwachte gasten, bijzondere verhalen en nieuwe composities van jonge componisten.

Binnen het thema Smartlap nemen de Blazers je mee in een prikkelende, ontroerende en verrassende voorstelling. Van Bach tot Tante Leen en van de Amsterdamse kroeg tot het temperamentvolle Napels. Samen met gasten uit verschillende theaterdisciplines en culturen brengt het NBE een bijzondere kijk- en luisterbeleving, vol verbroedering, hoop, troost en inspiratie. Ik mocht een bijdrage leveren aan deze mooie productie in de vorm van een arrangement.

Vanavond op televisie! Meer informatie: https://nbe.nl/programma/nieuwjaarsconcert-2023/